top of page
  • Allan Bjørngaard

Toolpack 365 til Microsoft Dynamics NAV & AX


Bruger du Microsoft Dynamics 365, NAV eller AX som økonomisystem?

Er du ligesom os glad for at arbejde med Excel? Oplever du nye og øget krav til budget og rapportering? Er livet for kort til at bruge timer på din budgetopfølgning? Ja? – Så er Toolpack 365 lige noget for dig!

Toolpack 365 er udviklet af økonomer – for økonomer. Med erfaring fra over 2200 andre kunder sikrer vi dig best practice til effektiv budget, forecast og finansiel rapportering – og installationen tager kun én dag.

Kontakt os for mere information om Toolpack365

Kig med og se hvor nemt det er at oprette budgetopfølgning med en masse gode rapporter og visualisering af dine tal fra NAV eller AX.

Nye behov – vante arbejdsrutiner

Hos Toolpack Solutions får du best practise Excel-skabeloner, der er udviklet på basis af mere end 17 års kundeerfaringer. Dynamiske modeller tilpasses individuelle behov i din organisations- og datastruktur. Vi sætter Excel i proces, så alle brugere er på hjemmebane til at levere økonomisk rapportering og månedsopfølgning samt benchmarking og konsolidering.

Vi skaber værdi på få dage

Toolpack Solutions er Danmarks førende leverandør til økonomiafdelingen. Vi er et løsningshus med fokus på at skabe værdi for vores kunder efter ganske få dages implementering. Det gør vi med best practise-løsninger, der automatiserer forretningsgange, reducerer omkostninger og genererer viden til at træffe proaktive beslutninger.

Herunder finder du et overblik over hvem der har løsninger til økonomiafdelingen og finansiel budgettering fra Big Data & Analytics rapporten 2017.

Toolpack CPM/EPM software

Præsenter forretningsdata

Med løsningen arbejder du dynamisk med dine data og genererer hurtigt rapporter med individuelt indhold og layout. Det er nemt at kombinere tal og grafik i vores best practise-standardskabeloner. Du kan derfor hurtigt præsentere relevante trends og budgetscenarier til de ansvarlige nøglepersoner i din organisation.

Fokus på forretningen

Med automatiseret økonomistyring kan du fokusere på at skabe overblik og indsigt i din forretning. Med få klik henter, bearbejder og præsenterer du finanstal og skaber et stærkt analyse- og beslutningsgrundlag.

Du genererer let budgetopfølgning, estimater, analyser og visuelle dashboards – og du fører hurtigt driftsbudget videre til likviditetsbudget. Toolpack 365 integrerer Microsoft teknologier – og vi sikrer konsolidering på tværs af økonomisystemer og data. Du får en skalérbar løsning, der vokser med din virksomhed. Vi har lavet en række videoer, hvor du kan se mere om løsningen HER.

Kontakt os for mere information om Toolpack365


bottom of page