top of page
  • Allan Bjørngaard

BUUS JENSEN bruger Toolpack 365 i rådgivningen til sine revisionskunder


Møde hos BUUS JENSEN

Buus Jensen arbejder med klassiske revisionsydelser, men fungerer også som sparringspartner og rådgiver for sine kunder. Buus Jensen har implementeret Toolpack 365 og bruger det især til at skabe overblik i rådgivningen af kunder:

- Med Toolpack 365 har vi og vores kunder fået en fælles platform for en rigtig god fremadrettet rådgivning.

Partner hos Buus Jensen, Michael Markussen, blev for et par år siden bedt om at deltage i et møde mellem en af revisionskontorets kunder og en leverandør der gerne ville hjælpe med bogføringen.

- I præsentationen nævner leverandøren Toolpack 365, som vi ikke kendte. Vi havde kendskab til andre løsninger, som dog har nogle begrænsninger og en brugerflade, vi ikke var begejstrede for. Toolpack 365 lignede dog noget vi bestemt kunne bruge, og efter mødet tog jeg kontakt til Toolpack Solutions.

- Toolpack 365 har givet os og vores kunder en fælles platform for en rigtig god fremadrettet rådgivning. Det er især den nemme brugerflade og utallige måder man kan vise tal og budgetter der gør at Toolpack 365 er brugbart til folk der ikke, som os, bruger hele dagen på regnskaber og bogføring fortæller Michael Markussen.

Statautoriserede revisorer BUSS JENSEN

Nem og tidssparende opsætning af budgetter

Toolpack 365 handler i bund og grund om at hjælpe med at lave budgetter. Hvad siger forecastet? Hvor er vi på vej hen?

- Med Toolpack 365 kan vi meget enkelt sætte et budget op. Vi bruger det til løbende at give vores kunder et hurtigt og nemt overblik over deres økonomi, uden det skal koste hverken interne ressourcer eller store summer hos os.

- Det kunne vi selvfølgelig også før vi begyndte at benytte Toolpack 365. Vi kunne fx præsentere dem for nogle tal, lavet på basis af et Excel-ark. Men dette arbejde foregår manuelt og tager hurtigt et par timer. Man skal kontrollere, man ikke har tastet forkert, for det er ikke automatiseret, som Toolpack 365 er. Derfor bruges der en masse tid på noget, der ikke er værdiskabende.

Finansiel rapportering leverer tallene på et minut

- Vi præsenterer oftest kunderne for de resultater, vi har fået via Toolpack 365s finansielle rapportering, som vi bruger til opfølgning på saldobalancer, driftsbudgetter og likviditetsbudgetter.

- Det spiller bare, og jeg synes, det er rigtig fedt, at jeg på knap ét minut har min rapportering. Jeg synes, det er meget givtigt for min arbejdsdag og min kundes ve og vel, at vi kan lave det så hurtigt, som vi kan. Toolpack 365 giver en tryghed for, at kundens virksomhed er på rette spor fortæller Michael Markussen.

Statautoriserede revisorer BUUS JENSEN

KOntakt os for mere information om Toolpack365

Eller kontakt os på:


+45 70 20 40 09

bottom of page