top of page

NYE TIDER, KRÆVER NYE LØSNINGER

Vores passion er at hjælpe virksomheder og deres medarbejdere med at få det bedste ud af Microsoft applikationer og forretningsdata.
Hos Toolpack mener vi, at måden at drive en sund forretning på, er via digitalisering og datadrevne beslutninger – Handlekraft og dømmekraft er drevet af mennesker, samarbejde, vidensdeling, automatisering og bedre brug af data. 
 
Vores team af specialister er klar til at hjælpe dig med:
✔ Budget og finansiel rapportering med Toolpack 365.
✔ Business Intelligence med Power BI, Azure og SQL Server.
✔ Samarbejde og vidensdeling med Microsoft Teams og apps.
✔ Microsoft 365 – IT, platform, mobilitet og sikkerhed på en intelligent ny måde.
✔ Microsoft abonnementer - Vi sikrer, at du har den rigtige løsning både på funktionalitet og pris.
Hvem er vi

”Vi har altid være drevet af at skabe værdi for vores kunder gennem innovative løsninger, der øger produktivitet, samarbejde og vidensdeling.  

Vi brænder bare for at hjælpe med at forstå mulighederne med Microsoft platformen og skabe nye og mere effektive måder at arbejde på”

Allan2.JPG

CCO - Allan Bjørngaard

Connect på LinkedIn

ETABLERET I 2002

De to stiftere, Chris Schellerup Andersen og Allan Bjørngaard, har drevet Toolpack Solutions siden 2002.

Vores omdrejningspunkt har altid været vores applikation Toolpack 365 til budget og rapportering – Samtidig kan vi konstatere, at vi har hjulpet mere end 3000 virksomheder i Danmark, Island og Grønland med at få maksimalt udbytte af Microsoft 365 platformen, herunder Excel og Power BI.

 

Vi oplever stor efterspørgsel på at hjælpe virksomheder med at forstå og udnytte de teknologiske muligheder for effektivisering med hele Microsoft 365 platformen. Derfor transformerer vi løbende vores organisation og ydelser til at kunne imødekomme disse behov fra kunder og samarbejdspartnere.

Toolpack356 logo with payoff RGB.png

CLOUDREJSEN STARTEDE I LOS ANGELES

Vi har været Microsoft partnere siden 2002, men Cloud eventyret startede tilbage i 2009 på Microsoft partnerkonferencen i Los Angeles. Her tordnede budskabet ”mobile first”, hvilket var frontløberen for Cloud. På det tidspunkt kørte vi rundt og installerede vores software direkte på den økonomiansvarliges computer med USB Stick.

 

Efter en lang konferencedag, satte vi os ved hotellets pool og drøftede mulighederne for fremtidige løsninger, til at skabe en Cloud platform til kundernes økonomirapportering, uden komplicerede serveradgange.

Det blev en kort rejse hjem, sammenlignet med den rejse vi skulle tage for at kode og brugertilpasse et system som understøttede vores drøm. Fra 2009 til 2012 blev der lagt tusindvis af timer og investeringer i projektet. 

Visionen for Toolpack 365 i Cloud er lykkedes, og kunder på denne platform, kan onboardes på mindre end én dag.

NÅR VI KIGGER FREMAD

Fokusområderne er fortsat Toolpack 365 i både Cloud og kundernes egne IT-miljøer, fordi der fortsat er mange kunder som navigere i traditionelle IT miljøer. Vores strategi er at understøtte kunderne uanset hvor de er på deres Cloud transformation.

Vores innovation og forretningsudvikling tager udgangspunkt i Microsoft 365, Microsoft Teams og Microsoft Power BI, som giver os mulighed for at levere ydelser på tværs af systemer og landegrænser, så vi kan supportere virksomheder både nationalt og internationalt i fremtidssikre løsninger.

I fremtiden vil vi fortsat have fokus på vores eksisterende kunders behov og muligheder og styrke vores kommercielle kommunikation. Udviklingen i markedet gør, at vi ser frem til at kunne levere nye innovative løsninger, integrationer med flere økonomisystemer samt byde nye kunder og medarbejdere velkommen hos Toolpack Solutions.

#UNLEASHYOURPOTENTIAL 
#MEASUREWHATMATTERS
Toolpack Solutions (Negativ)
Vi er eksperter i at få Microsoft teknologier og applikationer til spille sammen for en værdiskabende hverdag.
 Eller skriv til os, så giver vi inspiration og rådgivning i:
  • Hvordan du udnytter mulighederne med Microsoft 365.
  • Brug af Microsoft Teams til kommunikation og vidensdeling.
  • Finans- og salgsdata til analyser og visualisering.
  • Brug af data i Excel og Power BI.
  • Licenstjek: Betaler du for meget på Microsoft licenser og abonnementer?
bottom of page