Toolpack Solutions

Vores historie og vision

Toolpack Solutions blev skabt i 2002 af konsulenterne Chris Schellerup Andersen og Allan Bjørngaard. De havde et mål om at skabe én værktøjskasse med alle de funktioner en økonomiansvarlig har brug for. Efter at have oplevet lange, besværlige og uigennemskuelige BI processer i forskellige virksomheder, besluttede kollegerne sig for at skabe et værktøj der effektiviserede processen for alle parter. 


Først identificerede Chris og Allan behov ud fra økonomiafdelingers input og erfaringer. Derefter satte de tre mål for løsningen: Brugervenlighed med standardskabeloner inkluderet, kompatibilitet med allerede eksisterende økonomisystemer og fastpris i alle tilfælde. 
Ud fra erfaringerne og målene udviklede de Toolpack 365 fra bunden, skræddersyet til den virkelighed økonomiafdelinger møder, men nem og økonomisk overskuelig at implementere. 


Derfor står Toolpack 365 i dag for, at du som virksomhed får ejerskab over din Business Intelligence, i systemer der passer til dig, på en økonomisk gennemskuelig måde. Vi lytter desuden stadig, og har indtil videre justeret og bygget videre på erfaringer fra mere end 3000 virksomheder. 

Toolpack 365 er kort sagt skabt af økonomer, for økonomer.

Det er vores vision og DNA. 

 

"Ringer vi til vores kontaktperson, får vi altid et hurtigt og effektivt svar.

 

Jeg kan sige uden tøven at Toolpack har vist stor evne til at sætte sig ind i vores situation, og vi føler os godt kørende og i gode hænder."

Erik Bjerregaard, Direktør hos Hotel Arctic

Hvad er Toolpack 365?

Toolpack 365 er en innovativ løsning til virksomhedens økonomifunktion og ledelse. Værktøjet kombinerer en centraliseret og struktureret database med de bedste analyse- og præsentationsværktøjer.

Samtidig er løsningen fuldstændig integreret med dit økonomisystem - fra dit Excel ark til din Power BI.


Det betyder at du hurtigt og nemt kan opstille dine data i budgetter, forecast, rapporter og Business Intelligence. Det sker desuden altid i intuitive formater og uden unødigt tidsforbrug i økonomiafdelingen og resten af organisationen.

Hvor er vi nu?

Siden vores opstart er det gået stærkt. Vi er teknologipartnere med Microsoft, Børsen har tre gange i træk kåret os som Gazelle og vi har ekspanderet til Island, Grønland og Sverige. 


Til daglig har vi hjemme i Ørestad, København. Vores medarbejdere har overvejende baggrund i finans og økonomi, men vi har også alt fra retorikere til softwareudviklere ansat. Hvad der dog karakteriserer os alle, er vores dedikation til innovative løsninger på fremtidens udfordringer. 

Job hos os 

Vil du være med til at sætte nye standarder inden for automatisering af budget, forecast, finansiel rapportering og Business Intelligence?

 

Vi er altid på udkig efter talent og erfaring, der med deres faglige og personlige kompetencer vil være til at sætte nye standarder for vores innovative løsninger.

Du derfor også velkommen til at søge uopfordret hos os.

Vi er eksperter i at få Microsoft teknologier og applikationer til spille sammen for en værdiskabende hverdag.
 Eller skriv til os, så giver vi inspiration og rådgivning i:
  • Hvordan du udnytter mulighederne med Microsoft 365 og Office 365.
  • Brug af Microsoft Teams til kommunikation og vidensdeling.
  • Finans- og salgsdata til analyser og visualisering.
  • Brug af data i Excel og Power BI.
  • Licenstjek: Betaler du for meget på Microsoft licenser og abbonementer?

Toolpack Solutions

+45 70 20 40 09

hello@toolpack365.com

 

CVR 28869401

Ørestads Boulevard 73

2300 København

Denmark

  • White LinkedIn Icon
  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White YouTube Icon

Microsoft Partner

+45 70 20 40 09