June 26, 2020

Tandlægerne i Dronningegården består af almen tandlæger, specialtandlæger i tand- mund og kæbekirurgi og ortodonti samt tandplejere og klinikassistenter. 

Væk fra kreditkort på Microsoft aftalerne

Vi har flyttet vores licenser fra kreditkort til fakturering hos Toolpack...

March 16, 2020

Det intense pres for at muliggøre virtuelt samarbejde øjeblikkeligt pga. COVID-19, har vi samlet en række nyttige tips og links til Microsoft Teams.

September 18, 2019

Med automatiseret dataindsamling kan du fokusere på at skabe overblik og indsigt i forretningen. Dashbords og rapporter i Power BI er derfor et perfekt visuelt værktøj til at udstille KPI'er og tendenser for bestyrelsen, lederen og organisationen.

August 27, 2019

Så hvordan kommer man igennem budgetprocessen, så den bringer værdi og lever op til kravene uden at fjerne fokus og ressourcer fra den igangværende forretning? Vi giver her 5 gode råd til budgetprocessen og hvordan budgetværktøjet Toolpack 365 bedst bruges til at optim...

May 8, 2019

Nyeste version af Toolpack365 er nu tilgængelig! Med den nyeste version har vi gjort det endnu nemmere for dig og organisationen at tilgå data via web og mobil.

March 14, 2019

- Med Toolpack kan vi meget enkelt sætte et budget op. Vi bruger det til løbende at give vores kunder et hurtigt og nemt overblik over deres økonomi, uden det skal koste hverken interne ressourcer eller store summer hos os.

March 5, 2019

Koncernløsningen trækker regnskabstal ud af de forskellige regnskaber og præsenterer dem samlet for Nykredit Mægler og de enkelte mæglerforretninger.

March 4, 2019

Nykredit Real Estate changed their ERP system to the cloud-based solution e-conomic and wanted to automatize the financial data from the real estate businesses.

January 25, 2019

Per Jensen udtrykker stor tilfredshed med muligheden for at vise informationerne på næsten enhver tænkelig grafisk præsentationsmåde, netop fordi det hele ligger i Excel. – Det er et meget smidigt værktøj, som han siger.

October 29, 2018

Jeg gik efter at få større tryghed i forhold til regnskabet, og det har jeg fået, nu hvor jeg på et splitsekund kan se, hvordan budgetter og udgifter hænger sammen.

Please reload

Featured news

Fra kreditkort betaling til sparring på vores Microsoft licenser

June 26, 2020

1/7
Please reload

Sort by category
Sort by tag
Please reload

+45 70 20 40 09
Toolpack Solutions logo.jpg